Indmeldelse

Ønsker du at blive medlem af Sminge Sø Kajakklub, kan du bestille dit medlemskab herunder. Kontingentet skal være betalt inden den 1. februar de følgende år.

Senior
Er du over 18 år på indmeldelsestidspunktet koster det kr. 500,00 om året pr. person. Du kan anvende alle klubbens både, såvel kanoer som kajakker samt bådtrailer.

Junior 
Er du under 18 år på indmeldelsestidspunktet koster det kr. 50,00 om året pr. person. Du kan anvende alle klubbens både, såvel kanoer som kajakker.

Nøgle
Du skal tilvælge en nøgle. Beløbet på kr. 250,- er et depositum, som tilbagebetales når nøglen afleveres. Nøglen er personlig, og må ikke udleveres til ikke-medlemmer.

Oplysninger
Når du har foretaget dine valg, går du til kassen og udfylder kontaktoplysninger, samtidig skal du under kommentarer skrive navn og fødselsdato og alder på de personer, der skal være medlem i klubben.

Betaling
Indbetaling sker på kontonr. 2380 - 6878 484 566

Login

Når du har betalt, vil du modtage en mail med dit login til booking samt oplysninger om udlevering af nøgle. Vi forudsætter, at du har læst vores regler og vedtægter, før du begynder at benytte klubbens både. Regler og vedtægter findes under "Om SOEK" på denne hjemmeside. Ved indmeldelse accepterer du også, at bestyrelsen opbevarer og anvender dine kontaktdata som telefonnummer og e-mailadresse til meddelelser.

Senior medlemskab Pris: 500,00 DKK
Varenr.: 1   
Din fødselsdato:  *  
Junior medlemskab Pris: 50,00 DKK
Varenr.: 2   
Din fødselsdato:  *  
Nøgle depositum Pris: 250,00 DKK
Varenr.: 3   
Sminge Sø Kajakklub